Biodanza

Biodanza is méér dan een gelegenheid om heerlijk te dansen op lekkere muziek.

De Biodanzales is een beleving! Muziek, dans en contact zijn dé elementen om je volledig in de beleving te brengen. We stellen dansen voor bij de muziek die de ideale voorwaarden scheppen om je eigen beweging te zoeken, te herkennen en ervan te genieten.

images-3Doel van Biodanza is om de kwaliteit van leven te verhogen.
Als je jouw mogelijkheden van wilt vergroten, liever contact op een afstand(je) hebt en daar mee wilt spelen, van het ritme houdt om je op te laten gaan… is er iedere week Biodanza; een plek, een groep, fijne muziek, waar je niks hoeft te zeggen of uit te leggen.

Wil je kennismaken met Biodanza of een paar keer in onze groep meedansen dan ben je van harte welkom, we hebben een open groep voor beginners én gevorderden. Het is een goed moment om te starten voor mensen met het verlangen om te komen dansen.

Biodanza is de dans, de liefde voor het leven.  kom, dans met mij…  Margriet en Marjan

1486797_758510600843074_1641187699_nIn de wekelijkse lessen voelen mensen zich vrijer worden, er ontstaat een groep, er ontstaat contact en zelfs vriendschappen, mensen worden vitaler, (spanningen lossen op en zijn minder moe), voelen zich blijer, ook in de rest van de week; “ik zwier door de gangen van mijn werk”.

9 april: poezelig

Biodanza vergroot het contact-vermogen bijkt iedere week weer.
Na een uurtje biodanza zijn we net als Bo en Noa van Roelof,
je zou er toch zo bij willen gaan liggen…

IMAG0751

maar óók als je liever op twee benen blijft en daar alle mogelijkheden van wilt vergroten,
liever contact op een afstand(je) hebt en daar mee wilt spelen, van het ritme houdt om je op te laten gaan… is er iedere week Biodanza; een plek, een groep, fijne muziek, waar je niks hoeft te zeggen of uit te leggen.

0_0_0_0_293_195_csupload_56531252wil je kennismaken met Biodanza of een paar keer in onze groep meedansen dan ben je van harte welkom, we hebben een open groep voor beginners én gevorderden. Het is een goed moment om te starten voor mensen met het verlangen om te komen dansen.

kom, dans met mij…  Margriet en Marjan