Biodanza start

Biodanza

Biodanza in Frankrijk

Wil jij komen dansen bij de groep van Margriet en Marjan?

Kennismaken met Biodanza

Kom dans met ons.., maak kennis met de wijze van Biodanza: muziek brengt je in beweging en de groep brengt leven in de brouwerij.
Het is niet echt te vergelijken met andere methoden zoals de 5 ritmes. Dat is ook dans en toch heel anders dan Biodanza.
Het is fijn om deze verschillende methoden echt uit elkaar te houden en te komen voor Biodanza.
Kenmerkend voor een les is de uitnodiging om te dansen op je eigen twee benen in contact met de groep en alle (innerlijke) bewegingen die dat met zich meebrengt.

Alle lessen hebben een “affectieve” basis. Dat wil zeggen dat we op een veilige manier in contact zijn en zorg hebben voor onszelf en elkaar. Dus als groep heb je met elkaar te maken; via non-verbaal contact in de dans, via onze gebaren, oogcontact, spelletjes…. en ook met je ogen dicht lekker dicht bij jezelf in de veiligheid van de groep

Biodanza is als een laboratorium waarin we ons toestaan om te oefenen met alle menselijke waarden. En die brengen we in herinnering en willen we tot uiting brengen. Opdat we meer onszelf zijn en aanvoelen.

Daarom maakt het niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Iedereen die beweegt, kan dansen. Je hartenklop heeft ritme. Bovendien heeft iedereen behoefte aan contact.

de prijs voor de 3 proeflessen: € 50,-