Biodanza in Haarlem

Biodanza in Haarlem

Op donderdag danst de verdiepingsgroep.
Ben je beginner, stuur ons een mailtje of bel. De lessen gaan regelmatig voor een periode open zodat je kunt instromen en kennismaken. Wij richten de lessen dan hierop in.
Heb je Biodanza ervaring en zoek je een nieuwe groep óf kom je weer terug van weggeweest: de groep staat altijd open voor je.

Tijd:
19.30 – 21.30images-1
Adres:  gymzaal van de Gunningschool in de Johan de Meesterstraat

ervaren ‘biodancero’
spring erin, grijp je kans,
met stoere stappen of bibberknieën
wij vangen je op en nemen je mee
allemaal leuke mensen
die maar 1 ding vragen:
kom, dans met mij…

Biodanza geeft ruimte om jezelf te ontwikkelen. In de dans spreken we onze mogelijkheden aan en dansen deze opnieuw wakker. Biodanza is een systeem met vele lagen waarin leven, groei, gezondheid een centrale plaats heeft.

Vitaliteit, Seksualiteit, Creativiteit, Affectiviteit, Transcendentie:

het zijn de vijf lijnen van Biodanza.

Dit zijn in Biodanza de potenties met de kwaliteiten van het leven waarin we ons potentieel tot uiting brengen. Het is voor iedereen herkenbaar en op zijn eigen manier voelbaar. Waarschijnlijk herken je een lijn meer dan de ander en misschien hebben sommige lijnen meer lading. Het is goed mogelijk dat een lijn veel minder aan bod komt in je dagelijks leven.
Daarom spreken we in de vivencia’s deze potenties aan en bovenal dansen we de kwaliteiten ervan om (diepe) vivencia’s te hebben.
lees over de lijnen hier.

Kosten zie contactpagina

Opgeven of meer info kun je via: info@komdansmetmij.nl
Marjan: 06 23 534 360
Margriet: 06 44 200 345